DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Open dag reddingsbrigade enorm groot succes

Zaterdag 1 juli organiseerde de Reddingsbrigade Naarden een open dag op de Jachthaven Naarden. De dag begon regenachtig, maar in de middag werd het mooier weer en wisten de bezoekers de weg naar de open dag te vinden.

Tijdens de open dag presenteerde de reddingsbrigade zich samen met andere hulpverleningsdiensten zoals de brandweer, politie en ambulance. De open dag is een enorm succes geworden. In totaal hebben circa 300 mensen mee gevaren met de aanwezige reddingsboten en brandweerboot.

Daarnaast konden bezoekers zich ook laten informeren door de aanwezige hulpverleners over het hulpverleningswerk van de diverse diensten. 

Bij de reddingsbrigade kon je ook nog leren hoe je iemand kunt redden uit het water, bij de brandweer mochten geïnteresseerden helpen met blussen en met de hydraulische schaar een parcours afleggen, bij de politie kon een kijkje genomen worden in de politieauto en mocht er op de politiemotor gezeten worden en bij de ambulance mochten kinderen in echte ambulancekleding patiënten helpen en onderzoeken.

De open dag is een enorm mooie, leuke, avontuurlijke en leerzame dag geworden voor de bezoekers. Wij willen de bezoekers bedanken voor hun komst en wij willen onze partners Brandweer Naarden (Brandweer Gooi & Vechtstreek), Politie Gooise Meren en de RAV Gooi & Vechtstreek bedanken voor hun aanwezigheid. 

 

Gelukkig hebben wij de foto's nog
Tijdens de open dag zijn er heel veel foto's gemaakt door de media en ook door onze fotograaf. Daarnaast zijn er ook filmopnamen gemaakt en zijn er opnames gemaakt met een drone vanuit de lucht, dit zijn heel mooie beelden geworden. Bekijk de foto's en video's hieronder.


Foto's
Open dag Reddingsbrigade Naarden op facebook
GooiExpress in Beeld - deel 1
GooiExpress in Beeld - deel 2

Video's
After movie open dag Reddingsbrigade Naarden op Youtube 
GooiTV maakte dit item op Youtube, item start op 3.00