DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Jeugd activiteiten

Voor de jeugd biedt de Reddingsbrigade Naarden het zwemmend redden aan. Het merendeel van de leden van de reddingsbrigade zijn jeugdigen. Zij zijn zwemmend lid en ‘zitten op de reddingsbrigade’ net zoals andere kinderen ‘op voetbal zitten’. Zij zwemmen bij de reddingsbrigade en leren op een leuke en speelse manier het zwemmend redden.

Jaarlijks vinden er tijdens de zwemavonden diverse eigen zwemevenementen plaats, zoals onze eigen nieuwjaar zwemmarathon en de Clubkampioenschappen voor de jeugdleden. De nieuwjaarsmarathon is een duurzwemwedstrijd en er wordt in teamverband gestreden om zoveel mogelijk meters af te leggen in een bepaalde tijd. De Clubkampioenschappen zijn bedoeld voor de jeugdleden van de reddingsbrigade. Zij moeten in een zo'n kort mogelijke tijd diverse zwemoefeningen uitvoeren. Per groep/zwemuur zijn er echte bekers en medialles te winnen. Per zwemuur krijgt diegene die de snelste tijd gezwommen heeft de felbegeerde wisselbeker mee naar huis.

Naast het zwemmen biedt een speciale Jeugd Commissie vertier naast de zwemavonden. Zij organiseert kampweekeindes en uitjes. Deze activiteiten vinden meestal plaats in het weekeinde, zo'n 3 tot 4 keer per jaar.

Een greep uit de gerealiseerde activiteiten:

Kampweekeinde, 2013
Middagje bowlen, 2013
Dagje uit naar Duinrell, 2012
Kampweekeinde "2011", 2011
Dagje zwemmen in de Eemhoof, 2011
Kampweekeinde ''Survival'' 2009
Kampweekeinde "Hollywood" Beekse Berge 2007
Dagje Eemhof
Dagje Walibi Flevo
Middagje bowlen
Dagje naar Snowvillage (indoor sneeuwhal, speeltuin en zwembad)
Kampweekeinde "Wilde Westen"
Kampweekeinde "Piraten"
Kampweekeinde "Reddingsbrigade"