VACATURE COMMISSARIS BEWAKINGSCOMMISSIE REDDINGSBRIGADE NAARDEN (VRIJWILLIG)

De Reddingsbrigade Naarden is op zoek naar een nieuwe bewakingscommissaris om het bestuur te komen versterken. Wij zijn een actieve vereniging met ruim 145 leden die al meer dan 50 jaar waterhulpverlening biedt op de het Gooimeer, IJmeer en het zuidelijke deel van het Markermeer. Daarnaast geven we elke dinsdag lessen in het zwemmend redden in ons vertrouwde zwembad de Lunet in Naarden.

Vanwege het wegvallen van onze bewakingscommissaris zoeken we iemand (M/V/X) die ons bestuur wil komen ondersteunen met het leiden van de bewakingscommissie. De bewakingscommissie omvat een groeiende groep met enthousiaste leden die hulp verlenen op het water. De bewakingscommissie is opgedeeld in werkgroepen om het werk te verdelen tussen de actieve kaderleden. Als bewakingscommissaris ben je verantwoordelijk voor het aansturen van deze werkgroepen en ben je het aanspreekpunt voor de kaderleden van en naar het bestuur.

Wat bieden wij jou?

  • een professionele vereniging waar zowel zwemmend als varend redden hoog in het vaandel staan
  • een diverse vereniging met meerdere actieve commissies (o.a. jeugd-, technische- en bewakingscommissie) waarin vele leden actief zijn
  • een enthousiast en groeiend bestuur dat maandelijks bijeenkomt
  • maar bovenal een uitdagende en unieke vrijwilligers job!

Ben jij dit?

  • beschikt over goede communicatievaardigheden
  • heeft affiniteit met waterhulpverlening
  • beschikt over leidinggevende vaardigheden

Kom jij onze vereniging helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen met het bestuur via info@reddingsbrigadenaarden.nl, dan nemen we contact met je op. Heb je nog andere vragen of wil je meer informatie? We gaan graag met je in gesprek!