Steun de Reddingsbrigade Naarden en help de redders mee om te kunnen redden!
De Reddingsbrigade Naarden is een vereniging en geen overheidsorganisatie. De reddingsbrigade is voor haar inkomsten afhankelijk van de contributiegelden van leden en van giften en donaties. Daarnaast mag de reddingsbrigade zich gelukkig prijzen met bedrijven die de Reddingsbrigade Naarden een warm hart toe dragen en producten en diensten sponsoren. Zonder sponsoren en donateurs kan de reddingsbrigade niet redden… Helaas redt de reddingsbrigade het hier niet mee en uw steun is noodzakelijker dan ooit te voren.

De Reddingsbrigade Naarden heeft hoge kosten, ons exploitatie te kort bedraagt ca 40.000 euro per jaar.
De hoge kosten worden vooral gevormd door verzekeringen, brandstoffen, onderhoud aan materialen en aan de reddingsboten.
Daarnaast zou de reddingsbrigade graag willen investeren in opleidingen en betere, veiligere en nieuwe reddingsmaterialen zodat zij nog professioneler te werk kan gaan.  Uw gift of donatie is daarom dan ook meer dan welkom.

Wordt nu donateur en maak direct een donatie over, klik hier!

 

Reddingsmateriaal is kostbaar. Echter, de waarde van een mensen leven is niet in een geldbedrag uit te drukken. Om het reddingswerk op een goede en veilige manier uit te voeren moet de reddingsbrigade investeren in kostbaar reddingsmateriaal. De redders dienen tijdens hun reddingswerk goed beschermt te zijn en zij dragen een overlevingspak ter waarde van € 1.500. Om drenkelingen op een goede en veilige manier te redden moet de reddingsbrigade beschikken over medische materialen, brancards/stretchers, AED en dergelijke. Een compleet uitgeruste reddingsboot kost tussen de € 150.000 en € 175.000 euro, afhankelijk van de grootte van de reddingsboot.

 

Helpt u de Reddingsbrigade Naarden redden? Uw financiële bijdrage wordt door onze redders zeer op prijs gesteld. Uw donatie zal worden gebruikt voor aanschaf van reddingsmateriaal, onderhoud van reddingsmateriaal en oefening en opleiding van onze redders. Uw donatie wordt dus gebruikt om nog beter hulp te kunnen verlenen op de Randmeren.

Wordt nu donateur en maak direct een donatie over, klik hier!

 

Om u een indruk te geven wat onze materialen kosten, hieronder een beknopt overzicht:

Pet € 7
Polo € 17
Hoodie sweater € 27
Softshell jas € 41
Herhalingscursus EHBO, per persoon per jaar € 85
Reddingsvest € 140
Opleiding zuurstof, per redder € 160
Helm € 210
Basis EHBO opleiding, per redder € 240
Verrekijker € 275
EHBO koffer, waterdicht € 377
Zuurstofkoffer, waterdicht € 650
C2000 portofoon € 900
Overlevingspak per redder € 1.450
AED € 1.500
Verzekeringen € 2.000
Onderhoud klein materieel € 2.500
Brandstoffen voor één jaar € 5.000
Onderhoud reddingsboten € 10.000

Steun de Reddingsbrigade Naarden

Word donateur en help ons redden!