VACATURE VOORZITTER REDDINGSBRIGADE NAARDEN (VRIJWILLIG)

De Reddingsbrigade Naarden is op zoek naar een nieuwe voorzitter om het bestuur te komen versterken. Wij zijn een actieve vereniging met ruim 145 leden die al meer dan 50 jaar waterhulpverlening biedt op de het Gooimeer, IJmeer en het zuidelijke deel van het Markermeer. Daarnaast geven we elke dinsdag lessen in het zwemmend redden in ons vertrouwde zwembad de Lunet in Naarden.

Het bestuur van de reddingsbrigade in Naarden is op zoek naar een nieuwe voorzitter (M/V/X). Als voorzitter ben je hét aanspreekpunt en woordvoerder van onze vereniging en zorg je dat alle activiteiten binnen de vereniging goed verlopen. Dit doe je door (bestuurs-)vergaderingen voor te zitten en leiding te geven aan de activiteiten van medebestuursleden.

Wat bieden wij jou?

  • een professionele vereniging waar zowel zwemmend- als varend redden hoog in het vaandel staan
  • een diverse vereniging met meerdere actieve commissies (o.a. jeugd-, technische- en bewakingscommissie) waarin vele leden actief zijn
  • een enthousiast en groeiend bestuur dat maandelijks bijeenkomt

maar bovenal een uitdagende en unieke vrijwilligers job!

Ben jij dit?

  • beschikt over goed gevoel voor planning en komt afspraken na
  • heeft kennis en ervaring met administratieve programma’s (o.a. Excel, Google Drive)
  • is communicatief vaardig zowel naar leden als organisaties buiten de reddingsbrigade

Kom jij onze vereniging helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen met het bestuur via info@reddingsbrigadenaarden.nl, dan nemen we contact met je op. Heb je nog andere vragen of wil je meer informatie? We gaan graag met je in gesprek!