Onze lifeguards zijn allemaal professioneel opgeleide vrijwilligers. Geheel vrijwillig stappen zij bij alarmering op de reddingsboot. Tijdens werktijden laten zij hun werk bij hun werkgever liggen en als zij vrij zijn komen zij van huis om hulp te kunnen verlenen. Onze vrijwillige lifeguards krijgen geen enkele vergoeding, maar staan klaar om hulp te verlenen. Dag en nacht en onder de meest moeilijke omstandigheden.

Opleiding tot lifeguard
De opleiding tot lifeguard op de reddingsboot bij de Reddingsbrigade Naarden duurt 3-4 jaar. In deze periode volg je verschillende opleidingen en haal je verschillende diploma’s zoals het EHBO, EHBO+, DAN Zuurstof, Lifeguard open water. Daarnaast ga je mee op oefening en training en oefenen wij alle vaardigheden op het water met de reddingsboot. Wil je verder door groeien in onze organisatie dan kun je ook het vaarbewijs en het basis certificaat marifonie halen. Wil je uiteindelijk schipper worden van de reddingsboot dan volg je de aanvullende opleiding Lifeguard open water Schipper en dien je te beschikken over aangetoonde ervaring en kwaliteiten.

 

Reddingsbrigade zoekt lifeguards m/v
De reddingsbrigade is op zoek naar nieuwe lifeguards. Ben je minimaal 16 jaar oud en woon je in de buurt van Naarden (Bussum/Muiderberg)? Vind je watersport en varen leuk? Ben je behulpzaam en wil je mensen in nood helpen? Dan is lifeguard worden bij de Reddingsbrigade Naarden misschien wel iets voor jou! Je komt terecht in een professioneel team van hulpverleners. Samen met elkaar klaren wij de klus en redden wij mensen en verlenen hulp aan mensen in problemen op het water.

Lifeguard worden? Neem dan contact met ons op, wij zoeken nieuwe lifeguards.

 

 

Steun de Reddingsbrigade Naarden

Word donateur en help ons redden!